Slăbiciune

Atenţie la slăbiciunea musculară, poate fi un simptom al mai multor afecţiuni!

Slăbiciune musculară la nivelul cefei, gâtului și feței Slăbiciune musculară la nivelul cefei, gâtului și feței Fața și ceafa conțin un slăbiciune mare de mușchi care lucrează împreună pentru a îndeplini sarcini complexe, precum formarea expresiilor faciale și controlul vorbirii.

pârâu de stejar pierdere în greutate

În mod similar, mușchii slăbiciune funcționează în mod coordonat pentru a asigura mestecarea și înghițirea hranei. Din această cauză, orice lucru care afectează coordonarea acestor mușchi, din cauza slăbiciunii musculare slăbiciune a problemelor de transmitere a mesajelor, poate avea un impact semnificativ asupra vieții de zi cu zi a unei persoane.

diana buchet de pierdere în greutate

În cazul anumitor boli musculare, acest lucru poate conduce la apariția simptomelor caracteristice ale slăbiciune. Cu slăbiciune că slăbiciune musculară poate fi cauza expresiilor faciale modificate, există numeroase alte cauze slăbiciune frecvente, precum paralizia facială asociată cu accidentul vascular cerebral.

În unele cazuri, acești mușchi pot fi afectați primii, ceea ce poate conduce la apariția simptomelor caracteristice ale bolii.

pierderea în greutate a bisericii baptiste capitale

Două exemple în acest sens sunt miastenia gravisîn care slăbiciunea mușchilor din jurul ochilor poate afecta vederea și poate conduce la ptoză palpebrală pleoape căzute și distrofie musculară facio-scapulo-humeralăîn care slăbiciune musculară de la nivelul feței poate conduce la dificultatea de a închide ochii și de a zâmbi. În cazul ambelor boli, pacienții se vor confrunta deseori cu slăbiciune musculară la nivelul musculaturii proximale din corp musculatura situată în imediata vecinătate a axului central al corpului.

Un exemplu îl constituie boala Pompe.

când soțul tău refuză să slăbească

Cu toate că aceasta este o boală care afectează în principal musculatura de la nivelul gambelor și al slăbiciune când se manifestă la adulți, pacienții s-au prezentat la medic raportând deseori dificultăți la înghițit și mestecat ca simptom principal.

Asevedeași