Website scheduled to go offline. Contact

iCumparaturi.ro - Reduceri si promotii la cumparaturi online

Cumparaturi prin email Propune un magazin
MediaDot.roMediaDotSite de mare anvergura! Preturi smechere la componente, electronice, foto-video! Livrari oriunde … pana seara tarziu. Calculatoare, componente PC, periferice, foto video, retelistica, software, electronice, telefoane mobile, electrocasnice.

Ceea ce face diferenta intre MediaDot si restul magazinelor online este oferirea de servicii la cele mai inalte standarde, orientarea catre client si preturi accesibile pentru orice buzunar. www.mediadot.ro

Promotii si reduceri la MediaDot.ro Alte magazine de calculatoare


Un comentariu
 1. Sediul nostru :
  Soseaua Nicolae Titulescu Nr. 155, Sector 1, Bucuresti, telefon 031.824.30.30
  Cum ajung la MediaDOT – Transportul in comun
  Tramvaiele care ajung in zona – Statia Banu Manta: 1, 20, 24, 42, 45, 46
  Autobuze care ajung in zona – Statia Petru Rares: 182, 282, 205
  Autobuze care ajung in zona – Statia Nicolae Titulescu: 105, 182, 282
  Troleibuze care ajung in zona – Statia Nicolae Titulescu: 65, 87,97
  Metroul cel mai apropiat: statia Basarab (M1 si M4)
  Cum ajung la MediaDOT – Acces auto
  Dinspre Gara de Nord pe Calea Grivitei sensul spre Bucurestii Noi, dreapta pe soseaua Nicolae Titulescu pe langa Pasajul Basarab, dreapta pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza unde exista o intrare spre magazin si o parcare chiar langa trecerea de pietoni.

  Dinspre bulevardul Banu Manta sau Nicolae Titulescu accesul se face intorcand sub piciorul Pasajului Basarab, stanga pe soseaua Nicolae Titulescu pe langa Pasajul Basarab, dreapta pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza unde exista o intrare spre magazin si o parcare chiar langa trecerea de pietoni.

  Dinspre Cotroceni, Drumul Taberei, Splaiul Independentei, accesul se face pe Pasajul Basarab, iar la coborare dreapta pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza unde exista o intrare spre magazin si o parcare chiar langa trecerea de pietoni.


Adauga comentariul tau despre “MediaDot.ro”Urmeaza-ma pe Twitter

Magazine online    PayPal Romania         


Propune un magazin  •   Promotii si reduceri  •   Magazine  •   Stiri  •   Despre noi  •   Termeni si conditii  •   Magazine online din UE si SUA  •   Contact