Website scheduled to go offline. Contact

iCumparaturi.ro - Reduceri si promotii la cumparaturi online

Cumparaturi prin email Propune un magazin
SigmaNet.roCumparaturi online de la Sigmanet - Computere si ElectroniceUn nume care poate spune ceva multor dintre voi, SigmaNet a operat magazine de aproape 15 ani pe piata de IT din Romania. Nu online de la inceput, dar experienta in retail sigur conteaza.
Asa ca data viitoare cind vrei sa cumperi computere, telefoane mobile, hardware, echipamente audio-video, software sau chiar electrocasnice, verifica si preturile celor de la Sigmanet. www.sigmanet.ro

Promotii si reduceri la SigmaNet.ro Alte magazine de calculatoare


Un comentariu
  1. elasar

    Am comandat la Sigmanet un monitor “la promotie”. Era “in stoc real, actualizat”. I-am contactat eu, ca ei nu s-au obosit. Brusc, produsul n-a mai fost disponibil. Si mi s-a spus ca, ce sa vezi, nici furnizorul nu mai are asa ceva. Dupa cateva ore, a reaparut “pe stoc”, la un pret mult mai mare. Probabil a intrat vaporul in port. Intre timp, l-am comandat la PC Garage. In 2 ore aveam deja confirmarea expeditiei.
    Am fost mai ales uimit sa vad ca mai exista o asemenea firma ca Sigmanet in comertul on-line. Credeam ca au dat deja faliment. De obicei gasesti asa ceva in targuri si piete. E atat de jenant.
    Recunosc ca m-am si enervat, si ca am foarte mult timp liber. Asa ca am postat parerea mea pe unde am putut. Am primit imediat un raspuns la postari :”sa intelegem ca esti nemultumit de faptul ca produsul a devenit indisponibil?”.
    Mda. De aia. Si de faptul ca firme ca Sigmanet inca mai exista.


Adauga comentariul tau despre “SigmaNet.ro”Urmeaza-ma pe Twitter

Magazine online    PayPal Romania         


Propune un magazin  •   Promotii si reduceri  •   Magazine  •   Stiri  •   Despre noi  •   Termeni si conditii  •   Magazine online din UE si SUA  •   Contact