Website scheduled to go offline. Contact

iCumparaturi.ro - Reduceri si promotii la cumparaturi online

Cumparaturi prin email Propune un magazin


Termeni si conditii


Termenii si conditiile de utilizare a acestui site (www.icumparaturi.ro).

Desi toate informatiile prezentate in acest site sunt verificate inainte de publicare, proprietarii si echipa site-ului iCumparaturi nu pot fi responsabili pentru orice eventuale inadvertente intre informatiile, reducerile sau promotiile actuale ale magazinelor si cele existente in momentul publicarii articolelor, inclusiv legate de costurile de livrare sau termenii si conditiile care se aplica ofertelor.

In momentul in care accesati un site prezentat pe pagina noastra, va rugam sa luati in considerare faptul ca acel site este operat complet independent fata de iCumparaturi.ro , iar proprietarii iCumparaturi.ro nu au legaturi directe cu proprietarii sau operatorii acelui site sau control asupra continutului respectiv. De aceea va rugam sa verificati personal termenii si conditiile de utilizare a fiecarui site de cumparaturi online, modalitatile si costurile de plata si livrare, credibilitatea vanzatorului sau a companiei ce opereaza magazinul, calitatea produselor sau disponibilitatea produsului in regiunea in care doriti primirea comenzii. De asemenea, verificati intotdeauna ca in momentul introducerii detaliilor de plata (detaliile cartii de credit, nume, CNP, etc.), adresa site-ului sa inceapa cu caracterele https://

Internet Explorer

Internet Explorer - Secure Site

Mozilla Firefox

Mozilla Firefox - Secure Site

Utilizarea acestui site (iCumparaturi.ro) se face in totalitate pe contul dumneavoastra, proprietarii acestui site nefiind raspunzatori pentru orice fel de daune, directe sau indirecte, de orice natura, ce ar putea fi rezultatul utilizarii acestui site. Nu ne asumam nici un fel de responsabilitate pentru nici o dauna ce poate aparea in urma utilizarii acestui site sau accesarii legaturilor web prezente in acest site, inclusiv, dar nu limitat la: orice tip de pierderi financiare, dispute intre vanzatori si cumparatori, schimbarea conditiilor sau costurilor de vanzare ale site-urilor prezentate sau pierderi de date.

Informatiile prezentate pe acest site pot contine inadvertente de natura tehnica sau greseli de tipar. Informatia din site poate fi modificata sau adusa la zi fara notificare prealabila.

Serviciul de tip newsletter (primeste noutati prin email) este operat cu ajutorul Feedburner, iar modalitatea de dezabonare este extrem de facila si prezenta la sfarsitul fiecarui email primit prin acest serviciu. Toate operatiunile sunt conforme cu legea 365/2002, cu modificarile aduse prin legea 121/2006.

Daca nu sunteti de acord cu regulile de utilizare a acestui site, va rugam sa nu luati in considerare sau sa folositi in nici un mod servicile sau informatiile prezentate in acest site. Ne puteti semnala orice informatie gresita, de orice tip, prezenta in acest site, folosind formularul de contact din site sau formularul de comentarii prezent la sfarsitul fiecarui articol.

Va multumim,
Echipa iCumparaturi.roUrmeaza-ma pe Twitter

Magazine online    PayPal Romania         


Propune un magazin  •   Promotii si reduceri  •   Magazine  •   Stiri  •   Despre noi  •   Termeni si conditii  •   Magazine online din UE si SUA  •   Contact